Friday, July 19, 2024
TipsVrouwen

De voordelen van een buttplug

De voordelen van een buttplug
2.88Kviews

Op seks rust er nog altijd een beetje een taboe. De meeste mensen praten hier weinig over. Zelfs niet met hun partner. Dit terwijl het van essentieel belang is om jouw seksleven gezond te houden. Zonder een gezond seksleven is het bijna onmogelijk om je relatie goed te houden. Natuurlijk valt dit niet altijd mee. Zeker niet wanneer je seksleven in een sleur terecht is gekomen. Iedere keer dezelfde standjes, het gevoel dat er geen afwisseling meer bestaan en dat het een ‘moetje’ wordt. Daarom is het ook belangrijk om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren en vooral samen te blijven communiceren. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je jouw seksleven een stuk spannender.

Dit kan uiteraard op heel veel verschillende manieren. Denk aan spannende standjes, rollenspellen, maar ook aan experimenteren met anale seks. Wanneer je voor het eerst anale seks wilt proberen, kunnen bepaalde seksspeeltjes helpen om het zo prettig mogelijk te maken. Zo is een buttplug een prima manier om mee te beginnen en jouw relatie een boost te geven. Nieuwsgierig geworden naar de voordelen van een buttplug? Lees dan snel verder.

Anale seks wordt plezieriger

Het is een veelgehoorde misvatting dat anale seks pijn doet. Veel vrouwen vinden het dan ook eng om hier aan te beginnen. Ze zijn veel te bang dat ze ontzettend veel pijn lijden en dat alleen de man hier plezier aan ervaart. Niets is echter minder waar. Er zijn namelijk ook genoeg vrouwen die volop van anale seks genieten. Maar dat betekent wel dat dit op de juiste manier moet worden gedaan.

Voor de eerste keer anale seks is het bijvoorbeeld belangrijk dat de kringspier wordt opgewarmd en leert te wennen aan objecten. Hierdoor gaat de penetratie zelf straks een stuk soepeler en wordt de seks ook veel plezieriger en zeker niet pijnlijk. Op die manier draagt een buttplug dus bij aan een fijner seksleven. Zowel voor de man als de vrouw.

Dubbele penetratie tijdens de seks


Veel vrouwen vinden het spannend om dubbel gepenetreerd te worden. Natuurlijk hoeft dit niet te betekenen dat je ook daadwerkelijk een trio aan moet gaan. Een buttplug kan namelijk al van dienst zijn. Kies er bijvoorbeeld voor om tijdens seks met je partner de buttplug te gebruiken. Hierdoor geniet je tijdens de penetratie zelf van een heerlijk gevoel in je anus.

Bovendien is een buttplug vaak minder heftig dan échte anale seks. Wanneer anale seks nog een stapje te ver voor je is, maar je dit wellicht wel in de toekomst wilt proberen, dan kun je ervoor kiezen om de buttplug alvast tijdens de seks te gebruiken en op een relatief rustige manier uit te proberen. Indien het helemaal naar wens is en je er steeds meer van geniet, kan je vervolgens kiezen om je ook daadwerkelijk door je partner anaal te laten penetreren.

Wist je dat een buttplug tijdens de seks ook kan resulteren tot een nog heviger orgasme? Sterker nog: er zijn zelfs vrouwen die beweren dat hun orgasme tot twee keer heviger aanvoelde door de dubbele penetratie. Zeker de moeite waard dus om een keer uit te proberen!

Leave a Response