Friday, June 21, 2024
TipsVrouwen

Lekker met de meiden

lekker met de meiden
4.29Kviews

Wat is er nou leuker dan een dagje met de meiden. Veel vrouwen hebben er behoefte aan. Een weekendje weg; lekker wijntjes drinken en roddelen over hoe streng jullie bazen zijn. Uit onderzoek is gebleven dat lekker klagen en zeuren enorm ontspannen kan werken. Dus op dagen als deze is het de uitgewezen kans op eens lekker er tegen aan te gaan.

Wat is leuk om te doen?

Heb je altijd een beetje moeite met iets organiseren? Om de zoveel tijd is het jouw beurt natuurlijk weer en je wilt niet steeds met hetzelfde afgezaagde idee komen.  Hier staan tig leuke ideeën op om leuke dingetjes te doen voor een dagje weg, een weekendje naar het buitenland, maar ook voor een enkel avondje iets gezelligs doen met elkaar.

Wat te doen op een avond?

Als je enkel een avondje bij elkaar kan zijn vanwege drukke agenda’s of anderszins, moet je wel met iets heel leuks komen. Waar je tijdens een weekendje veel dingen kan plannen is het met een avondje een stuk lastiger denk aan een museumbezoek, waarna je lekker uit eten gaat en vervolgens misschien nog wel gaat stappen. Nee, bij een avondje moet het gelijk leuk dat is wel een beetje lastiger en leg daarom de lat ook iets hoger. Ga bijvoorbeeld een cocktailworkshop doen iedereen kan zijn favorite cocktail maken en je wordt almaar gezellig gedurende de avond vordert. Ben je meer van de actie dan is het misschien gaaf om een activiteit te gaan doen met snelheid. Lekker skiën in Snowworld of karten. Kortom als je het beste van jezelf wil laten zien, laat je lekker inspireren door eerstgenoemde sites en wees vooral zelf ook een beetje creatief dan moet het helemaal moet komen met het avondje uit; lekker met de meiden!

1 Comment

Leave a Response