Thursday, May 30, 2024
Fashion

Max Mara zorgt voor een ‘touch of style’

Max Mara zorgt voor een ‘touch of style’
950views

Hoe krijgt een modemerk het voor elkaar om al meer dan zeventig jaar aan de top te staan en tóch elk jaar, ieder seizoen opnieuw te sprankelen en te verrassen met inspirerend nieuws? Dat is het geheim van Max Mara, een van de grootste modehuizen van Italië. Al sinds 1951 creëert dit merk collectie na collectie voor de moderne en onafhankelijke vrouw die zich prettig voelt bij een luxe stijl en tijdloze elegantie. Max Mara vertaalt die behoefte naar klassieke ontwerpen, mooie lijnen en stoffen van de hoogste kwaliteit. Samen met de prachtige snit en geraffineerde uitstraling van Max Mara kleding krijgt ook jouw garderobe een zekere ‘touch of style’ waar je gemakkelijk aan kunt wennen!

Een duidelijke visie

Deze ‘touch of style’ loopt als een rode draad door de geschiedenis van het merk heen. Achille Maramotti, die aan de wieg stond van Max Mara, wilde al vanaf het begin kleding ontwerpen van een kwalitatief topniveau, maar met een stijl die tijdloos en betaalbaar zou zijn. Max Mara kleding is dus gebaseerd op een eenvoudige stijl, met de nadruk op kwaliteit, elegantie en prestaties. De uitgebreide collectie omvat onder meer jassen, blouses, truien, vesten, jurken, blazers, broeken en accessoires zoals tassen en sieraden.

Draagbaar is de nieuwe norm

Vroeger was haute couture vaak gericht op trends die soms maar een paar maanden duurden. Je stond dan korte tijd volop in de spotlights, maar moest al snel weer uitkijken naar de volgende trend. Tegenwoordig is er een andere trend gaande met een veel permanenter karakter: de draagbare mode. Elegant, duurzaam en tijdloos tegelijk. Een trend die Max Mara heeft omarmd, waardoor de collectie nu ook prima past in jouw dagelijkse leven – van kantoor tot een avondje uit.

Comfortabele pasvorm

Voor Max Mara is de pasvorm heilig. Die is bij dit merk dan ook onberispelijk. Kenmerkend is de klassieke lijn met een elegant silhouet, waarbij het figuur niet teveel wordt geaccentueerd. Het fijne van Max Mara is ook dat de kleding bijna altijd op maat valt: de pasvorm voelt dus natuurlijk aan en is nergens te strak of te los. Hierdoor kan de kleding comfortabel zitten en zelfs een beetje flatteren, wat zorgt voor een tijdloze stijl. Ook qua maten komen we bij Max Mara niets te kort: bovenkleding gaat van S t/m XXL en voor broeken en rokken loopt de range van 36 t/m 44.

Max Mara Weekend

Wil je wel een echte Max Mara, maar mag het net iets speelser zijn? Dan is de exclusieve lifestyle-lijn van Max Mara – WEEKEND – jou op het lijf geschreven. Deze unieke collectie kleding en accessoires straalt lichtheid en vrijheid uit. Iets wat wordt gesymboliseerd door de kleine vlinder die altijd op de kleding is gedrukt of geborduurd.

Leave a Response