Friday, July 19, 2024
FashionTips

Onze favoriete oorbellen voor een kleine portemonnee

Onze favoriete oorbellen
1.2Kviews

Hoewel veel van ons dromen van een villa aan het strand met een privé jacht in eigen haven, is dit voor de meeste helaas geen realiteit. Armoede komt wel degelijk voor in Nederland, maar gelukkig hebben de meeste mensen het best goed. Er is geld voor eten, drinken, onderdak, en af en toe een leuk extraatje als sieraden. Dat wil echter niet zeggen dat je een juwelier binnen kunt lopen en kan aanwijzen wat je mooi vindt. De kans is groot dat je wel degelijk op je budget moet letten.

Dat is natuurlijk helemaal niet erg! Sterker nog, zo blijft het speciaal en ben je dankbaar voor wat je wel kunt aanschaffen. Vandaag hebben we even ingezoomd op oorbellen. We geven je wat tips zodat je een leuke set oorbellen kunt scoren zonder gelijk in de min te gaan. Lees je mee?

Koop je oorbellen in de sale

Een mooi paar oorbellen uit de nieuwste collectie kan flink in de papieren lopen. Maar zeg nou eens eerlijk. Zie je dat eraan af, op afstand als ze eenmaal bij iemand in de oren hangen? Waarschijnlijk niet, en je kunt je dan ook afvragen of dat het waard is. Een slimme vrouw koopt goedkope oorbellen in de sale. Dit kan bij een reguliere winkel die af en toe kortingen hanteren, of bij een sieraden outlet waarbij de oorbellen constant in de aanbieding zijn. Je bespaart zo al snel een hoop geld zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit en de looks. Wie wil dat nou niet!

Gouden oorringen

Als je niet het budget hebt voor twintig paar oorbellen, kun je beter kiezen voor één set goede oorbellen. In dat geval is onze absolute favoriet de gouden oorring. De eenvoud maakt dat een dit model voor elke gelegenheid geschikt is en past bij al je kleding. Tegelijkertijd zijn dit type oorbellen zeer elegant en vrouwelijk. Goud klinkt misschien heel duur, maar dat hoeft echt niet zo te zijn. Vanaf honderd euro scoor je al een mooi setje van bijvoorbeeld Glow. Is dit toch nog te prijzig? Kies dan voor goudkleurige oorbellen van bijvoorbeeld Esprit of Ania Haie. Deze sieraden zijn Gold plated van hoge kwaliteit. Zo kun je dus toch schitteren door goud te dragen.

Zilveren oorknopjes mét of zonder steen

Misschien ben je wat geschrokken van ons advies in gouden oorbellen, als je juist opzoek was naar goedkope oorbellen. Hoewel dit type oorbellen naar verhouding goedkoop is, blijft het een hoop geld. Wil je nog wat minder besteden laat je dan inspireren door zilveren oorknopjes. Dit type oorbellen is veelal uitgevoerd in varianten met of zonder steentje. De prijzen zitten vaak rond een tientje maar dan draag je wel echt zilver. Doordat ze zo basic zijn kun je ze iedere dag dragen. Het geeft je gezicht evengoed net dat beetje extra waardoor je gaat stralen.

Goud of zilver, ring of knopje, alles is mogelijk. Zolang je zoekt naar de juiste sale artikelen ga je zeker een mooi paar oorbellen vinden dat past bij jouw budget. Succes!

Leave a Response