Friday, July 19, 2024
FashionTips

Dit zijn de modekleuren voor deze zomer!

Dit zijn de modekleuren voor deze zomer!
1.38Kviews

De winterjas kan weer in de kast want de zomer staat al bijna weer voor de deur. De tijd is bijna aangebroken waar je lekker kan genieten van de warme. Geniet van een dagje strand in je favoriete outfit. Maar welke kleuren zijn in de mode dit jaar? In dit blogartikel lees jij alles over de modekleuren voor deze zomer.

Geel

Zodra het zomer is, kan jij de gele kleding weer uit de kast trekken. Deze zomer is knalgeel een kleur die niet mag ontbreken in je garderobe. Een kleur als deze wordt ook wel Illuminating genoemd. Met Illuminating krijg jij direct weer zin in de zomer. Deze kleur is ook goed te combineren met andere felle tinten. Een andere kleur waarmee Illuminating goed te combineren is, dat is de kleur grijs. Geel met Grijs, ook wel ultimate grey genoemd, is een hele trendy combinatie deze zomer.

Koele tinten

Een ander alternatief zijn koele tinten. Wanneer je kiest voor koele tinten zijn er een hoop opties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de kleur Green Ash of Cerulean. De groene kleur staat erg tof in je zomerse look. Een jurkje of bomberjack in deze kleuren laten jou stralen deze zomer. Groen is goed te combineren met magenta en framboosroze. Match jouw roze jurkje met een groen kledingstuk en val op deze zomer. Wil jij nog een roze jurkje kopen? Neem dan een kijkje op de website van Ibizamode.

Blauw is ook een koele tint die helemaal in de mode zijn deze zomer. Zo heb je verschillende varianten van blauw. French Blue is hier een voorbeeld van. Deze kleur valt goed te matchen met witte broeken, spijkerrokjes en denim. Cerulean is ook een goede keuze. Deze kleur valt wat minder op dan French blue, maar het is erg mooi en valt goed te combineren.

Aardse tinten

Bij warme tinten kan je denken aan geel, oranje, rood of gelig bruin. Ook heb je de kleur marigold. Dit is een warme oranje tint, deze is goed te combineren met rust. Rust is een roestkleur die we waarschijnlijk veel gaan zien deze zomer.

Leave a Response