Thursday, May 30, 2024
FashionKledingTipsVrouwen

fashion voor kleine vrouwen

fashion kleine vrouwen
3.73Kviews

Helaas heeft niet iedereen de lengte van een supermodel en zijn er genoeg vrouwen die een kopje kleiner zijn. Ook met een kleinere lengte wil je in staat zijn om te dragen wat je wilt, zonder rekening te hoeven houden met je lengte. Wanneer je echter opzoek bent naar een nieuwe outfit, zal je al snel opvallen dat veel kleding simpelweg te groot voor je is. De broekspijpen zijn bijvoorbeeld te lang of die leuke trui past je weer niet. Dit kan ontzettend frustrerend zijn, omdat je natuurlijk graag leuke kleding wilt vinden die je goed past. Gelukkig zijn er meer en meer kledingmerken die kledingstukken ontwikkelen speciaal voor kleinere vrouwen. Hiermee kan ook jij je leuk aankleden!

Merken voor kleine vrouwen

Gelukkig zijn er tegenwoordig meer en meer merken die zich richten op het ontwerpen en ontwikkelen van kleding voor kleinere vrouwen. Hierdoor wordt het aanbod aan kleding groter en ben je eenvoudiger in staat om een leuke outfit bij elkaar te scoren. Een groot probleem bij kleinere vrouwen zijn vaak de broeken. De meeste broeken hebben namelijk lange pijpen en het is vervelend wanneer je hier niet in past, omdat je benen hiervoor niet lang genoeg zijn. Daarom zijn er broeken die speciaal ontwikkeld zijn voor kleinere dames. De kans is groot dat je hier zeker in zult passen!

Je langer kleden

Je bent misschien wat kleiner, maar daarom hoef je je niet zo te kleden! Er zijn genoeg manieren waarop je kunt spelen met kleding, waardoor het lijkt als of je langer bent. Kleinere vrouwen maken bijvoorbeeld vaak de fout om hun lichaam te delen in twee. Een jasje en een broek bijvoorbeeld. Hierdoor lijk je kleiner en als je langer wilt lijken, kan je dit daarom beter vermijden. Ga voor een outfit in een bepaalde kleur: hierdoor zal je langer ogen. Daarnaast zullen ook verticale lijnen je langer doen lijken.

Maak gebruik van hakken

De meest eenvoudige manier om direct langer te lijken is om hakken te gaan dragen. Dit is niet de best oplossing voor elke vrouw, want niet iedereen vindt dit even comfortabel. Hoge naaldhakken bijvoorbeeld zijn niet geschikt om hele dagen op te lopen. Gelukkig zijn er verschillende hakhoogtes en diktes. Een iets lagere en dikkere hak zorgt er al snel voor dat je eenvoudiger loopt en daarnaast minder pijn hebt aan je voeten.

1 Comment

Leave a Response