Thursday, May 30, 2024
TipsVrouwen

Verras jouw bestie met één van deze cadeaus!

Verras jouw bestie met één van deze cadeaus!
1.61Kviews

We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om het perfecte cadeau te vinden en dan moet dat ook nog eens het hele jaar door. Voor je vader, je vriend, je moeder, je beste vriendin en noem maar op. Voor de laatste kan het ook nog eens extra moeilijk zijn, want je hebt zo’n beetje alles al wel eens gegeven aan je bestie. Is jouw beste vriendin binnenkort jarig of wil je haar zomaar eens verrassen? We got you! In deze blog bespreken we namelijk een aantal originele cadeaus die jij haar kunt geven!

Geef haar een at home spa dag!

Als jouw beste vriendin altijd druk is dan is dit misschien wel het perfecte cadeau! Je kunt haar natuurlijk meenemen naar een echte spa, maar als je het wat meer low budget wil houden of gewoon gezellig girl time wilt, dan is het veel leuker om het thuis te doen en zelf te regelen. Er is namelijk niet veel voor nodig. Koop een paar zachte slippers, een badjas en vul een mand met allemaal lekkere verzorgingsproducten en lekkernijen! Denk aan een body scrub, maskers en gezichtscrème. Kijk samen een leuke film en wordt helemaal relaxt!

Kleding is altijd een goed idee!

Is jouw bestie een echte fashionnova? Wat is er dan leuker dan haar kleding cadeau geven! Misschien heb jij wel een item in je kast hangen die ze vaak leent of misschien is er een kledingstuk waar ze het altijd over heeft? Koop dat voor haar en ze zal er enorm blij mee zijn. Een vrouw kan nooit genoeg kleding hebben dus je kan hiermee niet fout gaan. Zorg natuurlijk wel dat je haar kledingstijl een beetje kent. Kijk bijvoorbeeld eens naar de kleding van het merk Nikkie. Het merk verkoopt de mooiste en hipste kleding voor vrouwen. Wie wil dat nou niet?

Een memory jar

Een memory jar is het perfecte cadeau voor je bestie als je haar al lang kent. Vrouwen zijn over het algemeen sentimenteler dan mannen en daarom is dit een echt vrouwen cadeau. Met dit cadeau houd je het lekker low budget, maar het zal zeker gewaardeerd worden. Het enige wat je moet kopen is een mooie pot, vervolgens schrijf je jullie mooiste herinneringen samen op kleine papiertjes. De briefjes vouw je op en stom je in de pot. Ze kan nu altijd als ze zich wat minder voelt of gewoon omdat ze er zin in heeft, een briefje uit de pot halen en er zal gelijk een lach op haar gezicht verschijnen!

Leave a Response