Friday, July 19, 2024
Fashion

Zo kan jij een blouse dragen!

Zo kan jij een blouse dragen!
1.26Kviews

Een blouse is een tijdloos kledingstuk, dat in elk seizoen te dragen is. Maar, wanneer jij altijd een blouse draagt, kan het een beetje eentonig worden. Gelukkig hoeft dit niet. Blouses kun je op veel verschillende manieren dragen, waardoor jij voor afwisseling kan zorgen in het dragen van een blouse. In deze blog zullen wij een paar van deze stijlkeuzes uitlichten, zodat jij voor de perfecte look, inclusief blouse, kan zorgen!

Met jeans

Een blouse is in de meeste gevallen erg leuk te combineren met jeans. Dit geeft een zakelijke uitstraling, maar geen saaie, want je straalt hier alsnog persoonlijkheid mee uit. Ook al is dit best een simpele look, je kan hier best veel mee spelen. Zo heb je de optie om je blouse in je jeans te doen, of om dit juist niet te doen. Ook kan je ervoor kiezen om de voorkant wel in te stoppen, en de achterkant juist niet, of de linkerkant wel en de rechterkant niet. Er valt zo veel mee te spelen, en dus ook af te wisselen.

Speel met de knoopjes

Als jij wil experimenteren, kan je dat makkelijk doen door met de knoopjes te spelen. Zo kan je ervoor kiezen om de onderste knoopjes open te laten, en zo iets van jezelf te laten zien. Je kan er ook juist voor kiezen om de bovenste knoopjes open te houden, en daardoor te gaan voor een off-shoulder look. Het fijne aan experimenten met de knoopjes is dat je het elk moment ongedaan kan maken. Je kan de knoopjes simpelweg weer knopen zoals ze horen, en je ziet er alsnog leuk uit.

Achterstevoren

Een fashion trend die recent naar voren komt, is het achterstevoren dragen van een blouse. Dit klinkt misschien gek, maar het kan een hele stijlvolle look veroorzaken. Wederom kan je met deze look spelen, want het is een optie om de bovenste knoopjes open te houden, en hiermee jouw rug te laten zien. Deze look kan erg leuk zijn boven een rokje, maar ook boven jeans. Misschien vraag jij je af hoe je een blouse achterstevoren aantrekt. Onze tip in dit geval is: doe hem eerst normaal aan. Als jij dit hebt, kan je één van de knoopjes sluiten. Vervolgens doe je je blouse uit, en achterstevoren aan. Het sluiten van de knoopjes is nu een stuk makkelijker.

Leave a Response