Friday, July 19, 2024
KledingTipsVrouwen

De voordelen van erotische lingerie

erotische lingerie
1.05Kviews

Door de jaren heen is je stijl op het gebied van lingerie waarschijnlijk enorm veranderd. Waar je in de puberteit nog dol was op sexy lingerie, zit tegenwoordig die comfy naadloze onderbroek toch stiekem wel een heel stuk fijner. Voor wie zou je je immers nog uitsloven? Je hebt al jaren dezelfde partner en na de kinderen was het toch wel een stuk fijner om simpelweg voor comfort te kiezen. Maar doet voldoende comfort ook wel iets voor je zelfvertrouwen? Het dragen van erotische lingerie heeft namelijk enorm veel voordelen ten opzichte van standaard lingerie. Natuurlijk betekent dit niet dat je je iedere dag hoeft uit te dossen, maar één keer in de week kan al een enorm verschil maken.

Ben jij benieuwd wat erotische lingerie ook voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Zelfvertrouwen

Hoe lekker die oma-onderbroeken ook zitten, het geeft je nou niet echt het gevoel alsof je de hele wereld aankan. Of voel jij je enorm sexy in deze grote onderbroeken? Waarschijnlijk niet echt. Misschien maakt het je eigenlijk ook niet zoveel uit, omdat je door de jaren heen niet anders gewend bent.

Juist dan loont het om erotische lingerie aan te schaffen. Deze geven je direct een boost van zelfvertrouwen en laten je voelen wat je al die tijd gemist hebt. Sommige vrouwen kiezen ervoor om enkel sexy lingerie te dragen bij een speciale gelegenheid. Denk aan de feestdagen, een verjaardag of een date of jubileum. Eigenlijk zeg je jezelf dan dat je het enkel op deze dagen verdient om mooie lingerie te dragen. En dat is zonde, want je verdient het iedere dag.

Wist je dat de kleur lingerie die je kiest zelfs effect kan hebben op het humeur? Kies daarom niet iedere dag voor zwart, kant en andere donkere kleuren. Maar geef ook eens de voorkeur aan sexy lingerie in opvallendere kleuren. Je zult zien dat je humeur in één klap een boost krijgt.

Een goede pasvorm is alles

 Veel vrouwen dragen weinig erotische lingerie, omdat ze dit simpelweg minder lekker vinden zitten. Zo’n grote naadloze onderbroek zit af en toe veel prettiger. Bedenk echter wel dat de pasvorm alles is. Ook sexy lingerie kan heel lekker zitten, maar dan moet je wel de juiste maat en pasvorm kiezen. Daarom loont het zeker om je borsten eens te laten opmeten in een lingeriezaak. Door de jaren heen kunnen de borsten enorm veranderen. Bijvoorbeeld door gewichtstoename of juist gewichtsafname, zwangerschappen, het geven van borstvoeding, enzovoorts. Daardoor wordt het aanbevolen om minstens eens in de twee a drie jaar je borsten op te laten meten. Zo weet je precies welke maat je nodig hebt, waardoor bh’s voortaan ook veel prettiger zullen zitten.

Dat geldt natuurlijk ook voor onderbroeken en strings. Wanneer je een te kleine maat kiest, dan zal dit zeer onaangenaam zitten en zelfs pijnlijk zijn. Een maat te groot gaat weer lubberen en zal wellicht zelfs afzakken. Maak daarom indien je online shopt altijd gebruik van het matentabel, zodat je precies weet welke maat bij jouw lichaam past.

Leave a Response