Thursday, May 30, 2024
TipsVrouwen

Waarom daten juist wel heel leuk is

Waarom daten juist wel heel leuk is
841views

Mensen die weleens een blauwtje hebben gelopen, zijn sneller geneigd om te zeggen dat er helemaal niets leuks is aan dates. Het elkaar moeten leren kennen, jezelf afvragen of je wel de juiste vragen stelt, het moment van eerste keer afspreken en dan natuurlijk de eeuwige onzekerheid of die ander hetzelfde voelt als dat jij doet.

Daten kan inderdaad een dagtaak zijn, maar wel een hele leuke. Je leert nieuwe mensen kennen, of het nu wel of geen mach is op liefdesgebied misschien hou je er wel een leuke vriendschap aan over. Daarnaast is het natuurlijk ook de ideale gelegenheid om jezelf even extra in de watten te leggen, je moet tenslotte wel goed voor de dag komen. Misschien wel tijd voor die ene leuke jurk die je al zolang in het kledingrek hebt zien hangen? Daten kan dus hartstikke leuk zijn, daarom lees je onderstaand de leukste manieren om te daten en tips wat je aan kunt trekken voor de eerste date!

Ouderwets gezellig tijdens het dansen

Hou je van dansen en een avondje gezelligheid. Dan is dit natuurlijk wel de uitgelezen plek om een nieuwe date te ontmoeten. De eerste vraag wat elkaars hobby’s zijn kun je alvast achterwege laten. Daarnaast is het ook net wat makkelijker wanneer je elkaar op deze manier ontmoet. Heel simpel, de muziek staat vaak iets te hard dus hele vervelende stiltes kunnen er niet vallen. Daarnaast heb je dus al een goede mach waar je het meteen over kunt hebben. De vervolgdate kun je ook alvast inplannen, andere locatie maar wel lekker dansen! Qua outfits is het afhankelijk van waar jullie gaan dansen. Een leuk jurkje of rokje staat altijd swingend op de dansvloer maar een een jumpsuit kan ook heel sexy zijn!

Ouderwets gezellig tijdens het dansen

Het veilige internet

Oké, het is misschien een beetje cliché, maar voor de mensen onder ons die een beetje verlegen zijn is dit de ideale manier om iemand te ontmoeten. In eerste instantie zit je namelijk beide veilig achter een schermpje waardoor je niet bang hoeft te zijn voor de eerste indruk. Je kunt gewoon in je favoriete huispak een gesprek starten in je eigen vertrouwde omgeving.

Een groot voordeel is dat er tegenwoordig allemaal verschillende datingsites zijn. Zo zijn er sites voor mensen die op zoek zijn naar iemand van het eigen geslacht, met een bepaalde opleiding of voor 50 plus dating. Die dating groep van 50 jarige is trouwens een aardige weg aan het vinden in het online daten. De datingsite voor 50+ is dan ook een aanrader voor je moeder, oma, tante of ander lief persoon waarvan je vindt dat hij of zij een nieuwe liefde verdient.  Wil jij een 50 plus match aanmelden? Doe dit dan wel altijd even in overleg, anders haal je het hele veilige idee van online daten weg en zet je iemand misschien wel voor het blok.

Heb je online een match? Dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat jullie elkaar ook in het echte leven gaan ontmoeten. Spreek ergens af wat voor jullie beide gemakkelijk is. Kies een outfit uit die bij je past en vooral waar jij je goed in voelt, zo kom je zelfverzekerder over. Vergeet niet, de eerste klik was er al dus wees gewoon jezelf dan komt het helemaal goed!

Blog geschreven door: Google Specialist |

Leave a Response