Thursday, May 30, 2024
FashionTipsVrouwen

Dit worden de trendy telefoonhoesjes van 2020

trendy telefoonhoesjes 2020
1.66Kviews

Op dit moment kunnen we echt niet meer zonder onze mobiele telefoon. Dat is ook heel logisch, want tegenwoordig doen we van alles met onze smartphone. Denk aan whatsappen met je hele contactenlijst, e-mails versturen, shoppen en bankieren. Sommigen houden zelfs hun calorieën en training bij in een app. We zijn nu nergens meer zonder telefoon.

Het is echter wel zo dat de telefoons kostbaar en breekbaar zijn. Het is niet voor niets dat mensen totaal in paniek raken als de telefoon stuk is. Daarom zijn hoesjes tegenwoordig ook heel populair. Om het nuttige te verenigen met het aangename, zijn er nu ook hoesjes in allerlei trendy kleuren en modellen. Wil jij weten wat bijvoorbeeld het mooiste Samsung Galaxy A70 telefoonhoesje is voor dit jaar. Lees dan zeker dit blog.

trendy telefoonhoesje vrouw

#1 De transparante cover

De telefoons worden zelf ook steeds mooier van kleur of spannender qua design. Als je zo’n uniek exemplaar hebt, dan wil je dat natuurlijk wel laten zien. Daarom kiest men in 2020 ook weer voor een transparante cover. Deze vorm van bescherming is een zachte en flexibele case, die naadloos aansluit op de buitenkant van je telefoon. Een transparante cover biedt dus het beste van twee werelden.

#2 Hoesje en portemonnee in 1

Behalve dat deze hoesjes erg leuk zijn om te zien, zijn ze ook super handig. Ze beschermen je telefoon rondom. Bovendien kun je in de binnenkant van het hoesje je belangrijkste pasjes kwijt. Zo heb je eigenlijk een portemonnee en een hoesje in 1. Het enige wat je er niet makkelijk in kwijt kan is contant geld. Vooral muntjes vallen er makkelijk uit. Maar wie betaalt nou nog op die manier in 2020? Tegenwoordig doen we toch alles met de pin (of Apple Pay)?

#3 Duurzame hoesjes

De trend van duurzaamheid is ook doorgevoerd in de wereld van telefoonhoesjes. Denk aan hoesjes van gerecycled kunststof of hoesjes van hout. Deze hoesjes zijn vooral populair onder middelbare scholieren en studenten. Onder hen leeft de trend van duurzaamheid nog net even iets meer dan onder de oudere generaties.

#4 Heel veel kleur

In 2020 mogen we ook met ons hoesje meer kleur bekennen. Het voelt een beetje als back to the 60’s & 70’s, maar dan in (of met) een modern jasje. Kleuren die bij 2020 passen zijn rood, geel, oranje en fel paars. Maar ook pastelkleuren zijn razend populair. Vermoedelijk heeft deze kleurrijke trend te maken met het optimisme wat de mensen hebben in de economie en de maatschappij. Dat mag gezien worden in onze kledingkeuze, de look van onze woning en met ons telefoonhoesje. Hou je dus vooral niet in.

#5 Glitter & glamour

Een andere leuke trend is de glitter & glamour trend. Hoesjes die bij deze stijl passen zijn de items met strass-steentjes of met glitters in de cover. Tegenwoordig zie je ook heel veel gemarmerde hoesjes met chique kleuren. Combineer felle kleuren met goud, zilver of rosé goud. Zo steel jij de show op alle fronten, dus ook met het hoesje voor je smartphone.

Wat is jouw favoriete telefoonhoesje? Laat het ons hieronder weten.

Leave a Response