Friday, June 21, 2024
kerstTips

Kerstcadeautips voor haar

kerstcadeautips voor haar
1.31Kviews

De gezelligste tijd van het jaar staat alweer bijna van de deur. We zijn ondertussen druk bezig met het aanbrengen van de laatste versieringen in huis en het plannen van een culinair hoogstandje tijdens het kerstdiner. Ook het kopen van cadeaus mag niet vergeten worden. Kerst is de ultieme tijd van het jaar om jouw dierbaren te laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Toch kan het best lastig zijn om een kerstcadeau te verzinnen voor iemand die op het eerste gezicht al alles lijkt te hebben. Wat geef je je moeder, zus, beste vriendin, nicht, oma of tante? Wij hebben de beste kerstcadeautips voor haar voor jou op een rijtje gezet. Een artikel boordevol inspiratie om van de komende kerstdagen één groot feest te maken!

Geef een herinnering cadeau

Sommige dingen kun je niet kopen. De meest dierbare cadeautjes zitten vanbinnen: in ons geheugen en in ons hart. De momenten die je samen met haar hebt beleefd zijn onbetaalbaar. Toch is er een manier om die herinnering cadeau te doen. Maak bijvoorbeeld een persoonlijk fotoalbum van jullie mooiste momenten samen of geef een ketting met foto cadeau. Een herinnering cadeau doen is misschien wel het mooiste wat je iemand kunt geven. Zo laat je pas écht zien wat diegene voor jou betekent.

persoonlijke foto

Cadeaus voor een echte koukleum

Is zij iemand die al vanaf augustus zit te mopperen dat het te koud is buiten? Heeft ze altijd koude handen en voeten en wikkelt ze zichzelf het liefst de hele dag in een badjas en warme plaid? Dan is het leuk om daar een beetje mee te spelen en haar plagend een functioneel cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een warme pyjama, kruik, badjas of grappige sloffen. Door een praktisch cadeautje met een humoristische knipoog cadeau te doen, zorg je ervoor dat de komende kerstdagen onvergetelijk worden.

Samen tijd doorbrengen

We horen maar al te vaak dat het mislukt om tijd met z’n tweeën in te plannen. Vaak geniet je allebei van een zeer drukke agenda en loop je daardoor veel tijd met elkaar mis. Als je slechts een enkele keer per jaar kunt afspreken zal je merken dat een vriendschap of familieband dreigt te verwateren. Dat moet je uiteraard voorkomen! Geef haar dan ook geen duur cadeau wat ergens in een lade wordt gestopt, maar kies voor een dagje samen met elkaar. Neem allebei tijdig vrij van het werk en regel eventueel oppas voor de kinderen en geniet van jullie vriendschap. Pak een bioscoopje, ga eens op een terras zitten of blijf heerlijk thuis met een glas wijn en een zak chips. Samen tijd doorbrengen is een onbetaalbaar cadeau en hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Je zal merken dat dit jullie allebei enorm goed zal doen.

bioscoop

Kerstpakket cadeau doen

Je kunt er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. Tegenwoordig zijn er enorm veel keuzes in kerstpakketten. Je kunt deze geheel op eigen smaak, geslacht, hobby’s & interesses samenstellen. Zo maak je het kerstpakket een stuk persoonlijker en geniet zij van een geweldige box vol geweldige lekkernijen en praktische spullen. Het shoppen voor kerstcadeaus is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Leave a Response