Friday, June 21, 2024
FashionTipsVrouwen

De leukste accessoires om cadeau te geven

Cadeautjes
947views

Met de decembermaanden in aantocht is het altijd weer een uitdaging om een leuk persoonlijk cadeautje te vinden. En wat is nou leuker dan het geven van een accessoire waarmee je een outfit een persoonlijke touch kan geven? Denk aan een originele sleutelhanger voor aan je tas of een naamketting goud. In deze blog worden een aantal cadeautips voor de feestdagen gegeven of om iemand zomaar een hart onder de riem te steken.

Gepersonaliseerde sleutelhanger 

Wil je iemand verrassen met een mooie sleutelhanger? Goed idee! Je kunt sleutelhangers online kopen en kiezen uit personaliseerbare sleutelhangers. Zo geef je jouw dierbare een uniek en persoonlijk cadeautje. In de sleutelhanger zit een personalisatiesysteem waardoor je er zelf een foto in kunt toevoegen. Je kunt kiezen uit sleutelhangers met lieve teksten, zoals: ‘Drive safe handsome. I love you’ en sleutelhangers met grappige teksten, zoals: ‘If dad can’t fix it, no one can’. Zo kun je jouw vader even in het zonnetje zetten. Deze sleutelhanger is bovendien helemaal in klusstijl gemaakt want er zitten bedelen aan van een schroevendraaier, hamer en tang.

Op zoek naar schattig cadeautje voor een baby?

Als je op zoek bent naar een schattig cadeautje voor een baby is een armband met naam voor een baby erg leuk om weg te geven. Zo geef je een echt persoonlijk sieraad cadeau. Alle armbanden zijn gegraveerd met hoogstaand vakmanschap. Bij het graveren van de armband wordt er een permanente inscriptie achter gelaten in het materiaal. Dit zorgt ervoor dat de naam van de baby er niet zomaar afsluit. Naast het graveren van de naam van de baby zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt je er bijvoorbeeld ook een foto in laten graveren of een tekening die het broertje of zusje voor de baby heeft gemaakt. Persoonlijker kan het niet!

Gepersonaliseerde naamketting als verrassend cadeautje

Een gegrafeerde ketting is een perfect cadeautje voor een sieradenjunk. Sowieso dat hij/zij deze naamketting nog niet in de collectie want door de ketting te laten graveren, wordt deze echt uniek. De mogelijkheden voor het laten graveren van een ketting zijn eindeloos. Je kunt namelijk kiezen uit allerlei kleuren waaronder, goud, zilver en roségoud. Alle edelmetalen kettingen zijn geschikt om te laten graveren. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor mensen met een allergie. Zo vind je dus altijd wel een naamketting die bij de ontvanger past.

Een origineel fotocadeau weggeven

Ondertussen hebben we alle standaard fotocadeaus wel eens een keertje gezien. Tijd voor wat nieuws, zoals een sleutelhanger met foto van Shoppe.nl. Het is heel erg leuk om zo’n uniek exemplaar te bezitten maar het is eigenlijk nog leuker om hem weg te geven als cadeautje. Een sleutelbos gebruikt je eigenlijk wel elke dag dus je kijkt er vaak tegenaan. Dan is het extra speciaal als er een foto in de sleutelhanger is gedrukt. Dit zal ongetwijfeld weer een glimlach oproepen als diegene de sleutelbos erbij pakt.

Het maken van een sleutelhanger met foto gaat heel makkelijk in zijn werk. Eerst upload je de foto die je er in wilt hebben en daarna kun je hem op de juiste plaats neerzetten. Verder kun je indien dit mogelijk is ook de achtergrond van de foto weg laten halen. Je kunt de sleutelhanger ook nog persoonlijker maken door toffe lettertypes en symbolen toe te voegen. Zo kun je hem helemaal jouw eigen touch geven.

Welke van deze cadeautjes ga jij binnenkort weggeven?

Leave a Response