Friday, July 19, 2024
AlgemeenKledingTips

Een gegraveerde pen is een super origineel cadeau

Vulpen
1.16Kviews

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor een vrouw die eigenlijk alles al heeft? Dan kun je een gegraveerde pen online kopen. Dit is weer eens wat anders dan sieraden, een fotolijstje of andere accessoires. Een gegraveerde pen is namelijk een veel persoonlijker cadeau, en gaat nooit uit de mode. Zeker als je een goede kwaliteit pen koopt, bijvoorbeeld de Parker pennen bij pengraveren.nl kan diegene hem haar hele leven gebruiken. Het enige wat ze hoeft te doen is af en toe de vulling te vervangen, maar dat is niet zo duur. Doordat een pen graveren een cadeau op maat is kun je elke tekst in de pen laten zetten die je maar wilt. Vaak heb je zelfs de keuze uit verschillende lettertypes, waardoor je zelfs de stijl van de tekst kunt bepalen. Super leuk als de vrouw in kwestie een heel romantische stijl heeft, dan kies je natuurlijk voor krullerige letters. Is het een hele stoere meid? Dan kies je voor een wat strakkere letter.

Goede kwaliteit pennen laten graveren

Een pen graveren is natuurlijk een heel origineel cadeau, maar eigenlijk alleen effectief als je een goede kwaliteit pen kiest. Iemand een normale pen cadeau doen betekent het risico lopen dat de pen in de keukenla belandt omdat diegene er niets mee doet. Kies dus een kwalitatief goede pen die daadwerkelijk super lekker schrijft. Je kunt bijvoorbeeld Cross pennen bij pengraveren.nl bestellen. Dit is een heel fijn merk dat super lekker schrijft, en de vullingen om deze pennen te gebruiken zijn niet zo duur. Je kunt er zelfs een extra vulling bij cadeau doen als je dat leuk vindt. Op die manier kan diegene extra lang van de pen gebruik maken zonder zelf een nieuwe vulling te hoeven kopen.

Welke kleur pen kies je als cadeau?

Als de vrouw in kwestie een echte fashion-gek is dan is de kans groot dat ze niet houdt van standaard kleuren, zo ook in haar schrijfwaren. Als je dus een pen gaat laten graveren dan kies je het beste voor een opvallend exemplaar in een mooie kleur. Je kunt ook voor een pen kiezen met gouden accenten, deze vallen doorgaans erg in de smaak bij fashion-liefhebbers. Als ze een afspraak heeft dan ziet zo’n pen er super stijlvol uit en komt ze dus professioneler over. Het is dus zeker een leuk cadeau voor een vrouw die haar werk heel belangrijk vindt en daar vaak afspraken of vergaderingen heeft waarbij ze dingen moet noteren. Kies in dat geval voor een heel stijlvol model dat past bij haar kledingstijl, dan weet je zeker dat ze er blij mee is en dat ze hem ook daadwerkelijk in gebruik zal nemen. En door de persoonlijke tekst die je er in laat graveren is het ook nog eens een fijn aandenken. Zo zorg je ervoor dat ze aan jou (of jullie) denkt als ze aan het werk is, of natuurlijk als ze thuis de pen gebruikt.

Leave a Response