Friday, June 21, 2024
TipsVrouwen

Spannende sextoys voor partners

Spannende sextoys voor partners
1.16Kviews

Er rust nog vaak een taboe op het gebruik van seksspeeltjes. Zeker als je in een relatie zit. Want waarom je seksspeeltjes gebruiken als je elkaar hebt? Heb je dan niet genoeg aan elkaar? Ben je niet tevreden over je seksleven? Niets van dit alles. Het gebruik van seksspeeltjes hoeft echt niet te betekenen dat je niet tevreden bent over de wijze waarop je partner je bevredigd. Het is een manier om je seksleven wat meer pit te geven, er nieuw leven in te blazen en nieuwe dingen te vinden om samen meer genot te beleven.

Het is dan ook niet voor niets dat er tegenwoordig heel veel sextoys voor partners verkrijgbaar zijn. Deze kun je tijdens de seks met je partner gebruiken en geeft ieder van jullie extra veel genot. Nieuwsgierig geworden? Wij zetten de meest spannende sextoys voor partners voor je op een rijtje.

Duo vibrators

Duo vibrators kunnen zowel voor soloseks als tijdens het vrijen met je partner gebruikt worden. Dit zijn de meest ideale seksspeeltjes voor partners, omdat ze op verschillende manieren gebruikt kunnen worden en voor beiden even veel plezier leveren. Door samen te kunnen genieten van de prikkelende sensaties, til je jullie seksleven naar een geheel nieuw niveau. Op en top genieten. Er zijn wel eens vrouwen die vibrators gebruiken tijdens de seks, maar dit is doorgaans heel onhandig wanneer de man tegelijkertijd wilt penetreren. Met een duo vibrator is dit niet langer meer het geval.

Sommige vrouwen hebben tevens moeite met klaarkomen tijdens seks. Hierdoor is het voor hun minder prettig om seks te hebben met de partner. Dit terwijl ze tijdens soloseks vaak juist wél klaarkomen. Dit kan ontzettend frustrerend zijn voor beide partijen. Door het gebruik van een duo vibrator wordt dit gelukkig opgelost. De vibraties zorgen ervoor dat de clitoris continu gestimuleerd wordt en dit in combinatie met de penetratie van de man zal dit een sensatie opleveren die vrijwel direct resulteert in een orgasme. Samen klaarkomen is dan makkelijker dan ooit.

Sextoys met app bediening


Dit is stiekem een wat ondeugende tip die door partners gebruikt kunnen worden. Je hebt tegenwoordig namelijk seksspeeltjes die met een app bediend kunnen worden. Dit betekent dus dat je partner het speeltje kan bedienen die jij hebt ingebracht. Heel spannend om tijdens het eten te doen of misschien zelfs wel op een openbare plek. Probeer jij je hoofd maar koel te houden terwijl je partner de sextoys met app bediening uitprobeert. We wensen je veel geluk.

Deze seksspeeltjes zijn niet alleen heel leuk in gebruik, maar leveren ook een extra sensatie op. Zeker als ze in openbare gelegenheden worden gebruikt. Het is heel spannend om dit als jullie geheimpje te hebben en elkaar op te winden, voordat het eindelijk tijd is om terug naar huis te gaan en van elkaar te genieten. Je zou denken dat alleen de vrouw hiervan profiteert, maar de meeste mannen vinden het ook heel opwindend om de dominerende factor in het genot van de vrouw te zijn. Grote kans dat hij niet kan wachten om je uit te kleden bij thuiskomst!

Leave a Response