Friday, July 19, 2024
FashionTipsVrouwen

Mama’s opgelet!

winterjas voor je kind
1.18Kviews

Een toffe winterjas voor je kind of een modieus rokje voor je dochter die binnenkort een verjaardagsfeestje geeft; de kledingkast van je kind is net zo belangrijk als je eigen garderobe. Like Flo is een voorloper op het gebied van moderne, kwalitatieve en stoere kinderkleding. Vrolijke bloemenprintjes, rokjes met tijgerprint en comfortabele joggingsbroeken zijn daar voorbeelden van.

Klaar voor de winter

De winter duurt nog wel even, onze aardbol heeft te maken met klimaatverandering en de maanden schuiven op, net zoals de temperaturen. Een lekker warme trui voor de winter is daarom een noodzaak. Wollen truien bieden de uitkomst en zijn heerlijk om in weg te kruipen als je met je dochter of zoon s ’avonds voor de buis hangt. Er zijn veel mensen die tegenwoordig zelf dingen maken, ookwel; de ‘do-it-yourself’ trend genoemd. Samen met je dochter of zoon een trui breien is niet alleen leuk en leerzaam, maar geeft je kind ook een ‘confidence boost’. Je klasgenoten vertellen dat je de trui zelf gemaakt hebt kan alleen maar voordelen op leveren.

Trend tips

De trends voor 2019 zijn metallic, felle kleuren en natuurlijke kleuren. Een legging met een gekke print gecombineerd met een metallic blouse zorgt voor een stijlvolle, interessante outfit. Met het mixen van kleurtonen en materialen zorg jij ervoor dat je dochter of zoon er nooit saai bij loopt. Naast de toffe kleuren en prints is het van belang om kleding te kopen die een goede kwaliteit heeft. Er zijn veel kinderen die achter de computer of tv hangen, maar je hebt nog zat avonturiers die het liefst zo lang mogelijk met hun vriendjes buiten spelen. Een stevige stof die niet snel scheurt vermindert al een hoop zorgen.

Grafisch, ja graag!

Een trui met een dierenprint, een leuke tekst, een geruite broek of een vest met stippen: grafische prints zijn dit jaar een welkome hype. Basis kleding (van spijkerbroeken tot aan zwarte T-shirts) kan je gemakkelijk combineren met een gekke, opvallende print.

Details

Een mooie rits, borduursels, interessante texturen en een goede afwerking van kleding zijn essentieel. Naast het praktische onderdeel van een trui (warm houden) kan je spelen met kleine details, die van veraf niet te zien zijn maar van dichtbij een fascinerend resultaat kunnen geven. Het gaat uiteindelijk allemaal om het combineren van de juiste kleuren en materialen. Kleine en bijzondere details geeft de outfit van je dochter of zoon net even wat meer effect en maakt het plaatje compleet.

Leave a Response