Tuesday, September 26, 2023
FashionTipsVrouwen

Hoe hair weaving je weer uitstraling geeft

hair weaves
1.7Kviews

Je haar heeft veel invloed op je uiterlijk. Haarverlies of -verdunning kan daardoor erg vervelend zijn. Gelukkig biedt hair weaving dé uitkomst. De hairextension techniek is ideaal als natuurlijke, effectieve oplossing. Hairweaves maken het voor iedereen mogelijk om (weer) een prachtig volle haarbos te hebben.

Dankzij de vele inzettechnieken, stijlen en lengtes is er voor ieder gewenst kapsel wel wat te bedenken. Bovendien is het mogelijk om zelf een hairweave te leren zetten. Een ingrijpende, lange behandeling is daarom zeker niet nodig als je een lange, volle haarbos wilt. Zowel voor mannen als vrouwen is er van alles te bereiken met deze innovatieve haarverlengingstechniek. Wil je een kort kapsel, maar wel met een natuurlijk, mooi volume? Dan is haarverdikking de oplossing voor jou. Staat lang haar het mooist bij jouw gezicht? Kies dan voor een verlenging. Golvende, steile en krullende haarlokken zijn allemaal verkrijgbaar.

hair weaving

Prachtig haar op subtiele wijze

Wie kiest voor hairextensions, wil lang niet altijd een gewaagde of extravagante haarstijl. Voor veel mensen betekent het al veel om weer een egaal kapsel te hebben zonder kale plekken. Helaas is het voor lang niet iedereen weggelegd om van nature lange, dikke haren te hebben. Met de technieken van tegenwoordig voor haarverleningen en -verdikkingen kan elke haarcoupe omgetoverd worden in een natuurlijk en gezond kapsel. Zelfs enkele hairweaves maken al een groot verschil.

Het ideale van de hair weaving techniek is de veelzijdigheid. Er kunnen op iedere gewenste plek haarmatten worden aangebracht. Ook het combineren van kleuren, stijlen, diktes en lengtes is mogelijk. Na de hairextension kun je alle dagelijkse bezigheden weer doen zonder je ongemakkelijk te voelen over kale plekken of dun, futloos haar. Zonder te overdrijven heb je toch een prachtige haarstijl die je je zelfvertrouwen weer teruggeeft.

Hair weaving geschikt voor ieder haartype

Misschien vraag je je af of hair weaving wel mogelijk is voor jouw haartype. Doordat er zo veel verschillende inzetwijzen bestaan, is het antwoord op je vraag vrijwel altijd ‘ja’. Zelfs krullende haren en kroeshaar kunnen dikker of langer gemaakt worden. De invlechttechniek maken iedere droom werkelijkheid. Afhankelijk van jouw haartype worden delen van je haar ingevlochten. In sommige gevallen zal je haar volledig gevlochten worden om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken.

Naast invlechten zijn er nog meer inzetmethodes. Het is niet geheel verrassend dat men voor hair weaving soms ook gebruik maakt van naald en draad. Uiteraard zijn de naalden en draden speciaal ontwikkeld voor het inzetten van hairweave extensions. Mocht je zelf handig zijn met naald en draad dan kun je ook overwegen om de hairextension zelf te plaatsen. Informeer wel eerst even bij een specialist over de beste werkwijze. Zo weet je zeker dat je kapsel er natuurlijk uitziet.

Wie echt handig is met kapsels kan zelfs ervoor kiezen om de haarmatten te veranderen in clip-in extensions. Je kunt losse clipjes bestellen en deze aan de hairweaves bevestigen. Zo wordt hair weaving nog gemakkelijker. Je klikt de haarlokken eenvoudigweg op de gewenste plekken in je haar. Dit maakt het ook makkelijk om voor speciale gelegenheden binnen korte tijd een metamorfose te realiseren. Je plaatst de clip-ins wanneer je maar wilt en haalt ze even eenvoudig weer uit.

hair extensions

Kies je eigen stijl met hair weaving

Ben je enthousiast geworden over hair weaving? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je: elke gewenste haarstijl is mogelijk! Er zijn tientallen lengtes, kleuren en stijlen om uit te kiezen. Als je echt behendig bent geworden met haarextensies, dan kun je vele prachtige kapsels creëren. De ene dag kun je voor mooi krullend haar gaan, de andere dag kun je juist steile haarlokken inzetten.

Als je liever niet te veel hair weaves aanschaft, is het ook mogelijk om dezelfde extensions op verschillende manieren te stylen. Je kunt zelfs een stijltang gebruiken. Stijl je haar echter wel voorzichtig! Om lang te kunnen genieten van je hairweaves raden we aan om een beschermende serum of olie te gebruiken. Ook met wassen, drogen en borstelen/kammen is het belangrijk dat je dat voorzichtig doet. Zolang je de tips van beautyspecialisten opvolgt hoe je het beste de hairextensions verzorgd , zal je heel lang plezier beleven van je nieuwe haarstijl

Leave a Response