Friday, June 21, 2024
FashionTipsVrouwen

Tips bij het kopen van sexy lingerie!

Tips bij het kopen van sexy lingerie!
1.23Kviews

Het dragen van sexy lingerie heeft ontzettend veel voordelen. Je voelt je niet alleen veel zelfverzekerder als je mooie lingerie draagt, maar het kan ook nog voor meer genot in de slaapkamer zorgen. Ben jij op zoek naar nieuwe lingerie? En vind je het best lastig om het juiste setje te vinden? Of voel je je misschien wel té onzeker om dergelijke setjes te dragen en zoek je naar een manier om je zekerder te voelen? Lees dan snel verder. In dit artikel geven we een aantal tips om het kopen van sexy lingerie een stuk leuker én gemakkelijker te maken!

Voel jij je hier prettig in?

Voordat je nieuwe lingerie gaat kopen, is het allereerst belangrijk om te beseffen dat je nooit iets moet kopen omdat het ‘in de mode’ is of omdat de verkoopster zei dat dit de perfecte keuze is. Als jij je niet prettig voelt in het setje, zal je dit ook uitstralen. En dat zal juist een negatief effect op je zelfvertrouwen hebben. Bovendien is onvoldoende zelfvertrouwen funest in de slaapkamer. Kies daarom voor een lingerie setje waar jij je prettig bij voelt. Hierbij maakt het niet uit of het helemaal ‘in’ is of juist niet. Koop een setje wat jouw lichaam complimenteert. Waarin je trots kunt zijn op je rondingen. Als jij je zelfverzekerd voelt, zal ieder setje lingerie mooi staan.

Kies voor complete setjes

De meeste vrouwen hebben een heel groot aantal onderbroeken en strings en slechts enkele neutrale bh’s. Door voor zo neutraal mogelijke lingerie te kiezen, is het veel gemakkelijker om verschillende combinaties te maken. Hoewel het wel gemakkelijker is, staat het stiekem wel veel minder mooi. Daarom kan het zeker geen kwaad om ook nog een aantal complete setjes aan te schaffen. Setjes die net wat spannender zijn dan je normale lingerie. Fijn om je seksleven een boost te geven en je op een doodnormale dag toch wat specialer te voelen!

Lingerie om je partner mee te verrassen

Ben je op zoek naar de perfecte lingerie om jouw partner mee te verrassen? Bedenk dan wel dat iedereen anders reageert op lingerie. De ene man zal minder waarde hechten aan lingerie en de ander kan je helemaal gek maken door voor het juiste setje te kiezen. Bedenk daarom goed wat jouw partner mooi zou vinden. Jij kent hem het beste. Is hij dol op setjes die werkelijks niets aan de verbeelding over zullen laten? Of vindt hij het juist wel spannend als hij subtiel verleidt zal worden?

Bedenk wel dat je nooit voor een specifiek setje lingerie moet kiezen, enkel omdat je partner hier gelukkig van wordt. Als je je onzeker voelt en ondertussen heimelijk probeert om ieder ‘rolletje’ te verbergen, dan zal dit je seksleven niet echt goed doen. Straal zelfvertrouwen uit. Zelfvertrouwen is honderd keer aantrekkelijker en als jij je goed voelt, zal je man dit zeker kunnen waarderen.

Zwart, zwarter, zwartst…

Weet je niet precies welke kleur lingerie geschikt is? Kies dan voor zwart. Zwart doet het altijd goed. Het is niet alleen mysterieus, maar het geeft je ook nog eens een subtiele sexy uitstraling. Bovendien past zwart bij vrijwel iedere huidskleur. Kom je er niet uit? Kies dan voor zwart. Dat kan nooit verkeerd gaan.

Leave a Response