Friday, June 21, 2024
FashionKledingTipsVrouwen

Hoe ontdek je de beste deals bij online kledingwinkels?

beste deals bij online kledingwinkels
1.14Kviews

Wie kent het niet? Eindeloos door webshops scrollen om het juiste item te vinden en ook nog eens voor de juiste prijs. Met een steeds groter aanbod bij kleding webshops, wordt het steeds lastiger om het juiste kledingstuk te vinden voor een goede prijs. Dus hoe kan je dit nou efficiënter aanpakken? Dat gaan wij jou vertellen.

Kledingmerken of grote webshops?

De meest voorkomende kleding webshops zijn of van kledingmerken zoals H&M en Zara, maar ook grote webshops zoals ASOS en About You. Allebei hebben ze voor- en nadelen. Als je precies weet welk item je wilt en waar je die kan kopen, dan zijn de webshops van specifiek retailers zoals Zara ideaal. Je hebt hier een selectiever aanbod, maar nog steeds een ruime keuze. Weet jij niet zo goed waar je nou precies naar op zoek bent, dan zijn deze webshops misschien iets minder aantrekkelijk. Nog steeds kan je per categorie kijken of er iets leuks tussen zit, maar je bent wel gebonden aan het merk. Deze webshops bieden namelijk niet meerdere merken aan op één website. Daar zijn de grotere kleding webshops wel weer goed voor. Websites zoals ASOS, hebben een ruim aanbod van allerlei merken in allerlei stijlen. Hier heb je dus genoeg keuze. Het nadeel is wel dat je door het grote aanbod misschien door het bos de bomen niet meer ziet. Er zijn zoveel paginas om doorheen te scrollen dat je wel even bezig kunt zijn. Filters kunnen hier wel wat bij helpen.

ASOS

Goede deals vinden

Zo’n beetje elke kleding webshop heeft wel een ‘uitverkoop’-pagina. Retailers zoals Zara hebben dit maar ook de grotere webshop gebruiken dit. Dit is een handige manier om snel de artikelen door te bladeren die in de sale zijn. Bij retailers is deze sectie vaak kleiner dan bij grotere webshops. Bij websites zoals ASOS is er in de uitverkoop nog steeds een groot aanbod. Dit is natuurlijk fijn omdat je een ruime keuze hebt binnen de afgeprijsde items, maar, net als eerder genoemd, het duurt een stuk langer om overal doorheen te komen.

Je kan het koopjesjagen efficiënter aanpakken door van tevoren voor jezelf te bedenken wat voor soort items je wilt kopen. Je kan dit doen door de winkelstraat in te lopen en inspiratie op te doen, te kijken naar mensen om je heen, of eerst op je gemakje allerlei websites en social media pagina’s langs te gaan. Wanneer je weet wat je ongeveer wilt, kan je filteren op online webshops en kijken of er iets vergelijkbaars te vinden is voor een goede prijs. Verder kan je ook online kortingscodes zoeken die je kan gebruiken bij jouw favoriete kleding webshop. Dan kan je zelfs ook bij de items kijken die niet in de uitverkoop zijn en toch door middel van kortingscodes jouw favoriete item voor een koopje aanschaffen! Bespaar bijvoorbeeld bij ASOS door kortingscodes op te zoeken. Er zijn ook heel veel andere kledingwinkels die online promoties hebben van H&M tot Zara tot River Island, er zijn altijd mooie kortingen te vinden!

ASOS kortingcodes

Leave a Response