Thursday, May 30, 2024
FashionTipsVrouwen

Deze kledingstukken van je vriend draag je soms liever zelf 

Deze kledingstukken van je vriend draag je soms liever zelf 
886views

Het lijkt alsof mannen het veel makkelijker hebben om in de ochtend hun kleding uit te zoeken dan vrouwen. Als vrouw wil je er zeker van zijn dat alles goed matcht met elkaar. Onder vrouwen is de druk ook wat hoger om er trendy bij te lopen. Maar soms heb je daar ook even geen zin in. Dan wil je net als je vriend gewoon iets uit de kast kunnen trekken en over je hoofd gooien. En als je dan iets comfortabels aantrekt, hoe zorg je er dan voor dat je er niet slonzig bijloopt? In dit artikel geven we je de fijnste kledingtips.

#1 Warme winterjas

De dikke en grotere winterjas is ideaal om van de kapstok te halen, als je even naar de supermarkt moet voor een paar boodschappen. In deze jas kun je je lekker verstoppen en hoef je geen bekenden tegen te komen. Bovendien hebben herenjassen grotere zakken en kan je de tas ook lekker thuislaten. Een mooi model dat jij vast wil dragen is de geographical norway jas van italian-style.nl.

Warme winterjas

#2 De oversized sweater

Eigenlijk past dit type trui bij iedereen. Waarschijnlijk is dit ook het favoriete kledingstuk van je vriend, want het past op elke spijker- én joggingbroek. Bovendien zit de trui ook lekker comfortabel voor dat ene middagje gamen op de bank. Ook jij ziet hoe fijn deze trui is om te dragen. Hij weet dus al hoe laat het is, als zijn trui nergens is te vinden. Grote kans dat jij die grote trui nu draagt, die heel erg goed staat boven een skinny jeans of legging.

#3 Jeans voor hem en haar

Je hoeft natuurlijk niet letterlijk de jeans van je vriend uit de kast te pakken. Sinds een aantal jaar is de ‘boyfriend jeans’ in het straatbeeld. Het model ziet eruit alsof de jeans van je vriend is, maar hij is eigenlijk helemaal van jou. Dit model zit wat wijder aan de bovenkant en de pijpen zijn vaak opgerold. Combineer de boyfriend jeans met een strakke top of leuke coltrui en een paar leuke sneakers. Hip en toch comfortabel!

#4 Het overhemd

Waarschijnlijk valt zijn overhemd voor jou als een jurk, maar dat geeft niet. Echte fashionista’s zijn hier lekker creatief mee, door een smal riempje ter hoogte van de taille over het hemd te dragen. Met een paar slippers eronder zorgt dit voor een lekkere zomerse outfit. In de winter kan het grote overhemd ook prima, maar dan met een dikke legging eronder. Maak de outfit af met een paar lage laarsjes en eventueel een wollen vest eronder.

overhemd

#5 Trainingsbroek van dat ene coole merk

Die simpele trainingsbroeken van Adidas of Nike vinden vrouwen ook leuk. Wel is deze broek alleen geschikt om van hem te jatten als hij niet veel groter is dan jij. Anders komt deze broek tot ver over je enkels, zodat hij niet geschikt is om de deur mee uit te gaan. Gelukkig verkopen deze merken ook dezelfde soort broeken voor vrouwen. Koop hem dan gewoon in jouw maat. Dat voorkomt ook weer gekibbel.

Leave a Response