Thursday, May 30, 2024
FashionKledingTipsVrouwen

Sexy lingerie trends: zo verras je jouw partner tussen de lakens!

Sexy lingerie trends
2.42Kviews

Over het nut van sexy lingerie wordt al jarenlang gediscussieerd. De meningen over de noodzaak van sexy lingerie zijn verdeeld. Waar de één het onbelangrijk vindt omdat het toch wel op de slaapkamervloer belandt, vindt de ander het onmisbaar voor een sensuele avond. Feit blijft dat iedere vrouw eigenlijk minimaal één setje sexy lingerie in huis moet hebben. Niet alleen voor intieme avonden, maar ook om je zelfvertrouwen op te krikken Uit diverse onderzoeken blijkt dat sexy lingerie bijdraagt aan een zelfverzekerd gevoel. Zelfs al wordt de lingerie verborgen onder heel wat laagjes kleding, het idee dat je deze draagt geeft je al een zeer zelfverzekerd en sensueel gevoel. Ben jij op zoek naar een nieuw setje sexy lingerie om jouw partner te verrassen? Of wil je jezelf gewoon eens flink verwennen? Wij zetten de beste lingerie trends van dit moment op een rijtje.

Wat is het doel van de lingerie?

Voordat je kunt gaan shoppen is het eerst belangrijk om het doel van de lingerie te bepalen. Wat wil je bereiken? Is het belangrijk dat het setje jou meer zelfvertrouwen geeft? Of wil je je partner verrassen tijdens een spannende avond?

Heb je alles al in huis gehaald voor een avond vol romantiek tussen de lakens? Liggen de sekspeeltjes al op het nachtkastje klaar en kan je niet wachten om je man te verrassen? Kies dan voor een sexy setje lingerie in een spannende kleur of met een open kruis en tease je man gedurende de dag. Stuur stiekem foto’s van kleine stukjes lingerie en breng zijn hoofd op hol. Wil je nog meer spanning tussen de lakens? Wees dan niet bang om avontuurlijke dingen voor te stellen. Zo zijn er steeds meer vrouwen die een strapon in de slaapkamer gebruiken. Pegging is helemaal hot anno 2020 en geeft jou de mogelijkheid om je man op een geheel nieuw level te bevredigen.

Warme kleuren

Zwarte en rode lingerie mogen zeker niet ontbreken in jouw kast. Het is al eerder gebleken dat de kleuren van jouw outfit en lingerie voor een groot deel de eigen sensualiteit bepalen. Zo wordt rood nog altijd als de meest sexy kleur beschouwd door mannen. Als je je partner wil verrassen met een mooi setje dan kan je met rode lingerie nooit de verkeerde keuze maken. Jouw partner wordt vast helemaal wild na het zien van dit prachtige lingeriesetje.

Warme kleuren

‘Uitpak’ setje

Wil je jezelf echt cadeau geven aan je partner? Kies dan voor een zogenaamd ‘uitpak’ setje. Deze lingerie setjes bevatten een grote strik bij de buste en aan de achterkant van de string. Deze kan je geheel naar eigen wens opknopen, waardoor je zelf bepaalt hoe moeilijk of gemakkelijk dit pakketje te openen is. Je partner kan vast niet wachten om zijn cadeautje open te maken. Dit zijn de perfecte setjes voor tijdens Valentijnsdag, Kerst, verjaardagen of andere bijzondere gelegenheden waarop jij hem eens extra wil verrassen.

Open kruis

Een open kruis is tegenwoordig helemaal in. Hierbij geniet je van een prachtige babydoll, playsuit of string die bij het kruis open is. Zo heeft jouw partner direct toegang tot jouw intiemste plekje. Van een ingedut seksleven is nooit meer sprake!

Leave a Response