Friday, December 8, 2023
KledingTips

Wat je nog niet wist over Asos Fashion

Wat je nog niet wist over Asos Fashion
670views

Het is natuurlijk heerlijk dat je tegenwoordig zo makkelijk online kunt shoppen. Je bezoekt je favoriete online merk op de momenten dat het jou uitkomt en zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe mode en collecties. Eén van de merken die al jaren online-mode en accessoires verkoopt is Asos Fashion. Het hoofdkantoor van dit van oorsprong Engelse bedrijf is nog steeds in London te vinden en inmiddels zijn de aangeboden producten in vele Europese landen en ver daarbuiten online verkrijgbaar. Asos richt zich op mensen die zich met hun kleding op een unieke manier willen uitdrukken ongeacht hun leeftijd of lichaamsbouw. Daarom worden de artikelen die verkocht worden aangeboden in 30 verschillende maten en wordt er samengewerkt met organisaties uit de LGBTQ-beweging om genderneutrale collecties te promoten.

Welke producten verkoopt Asos Fashion?

Dit merk biedt voor dames en heren diverse collecties kleding en accessoires zodat iedereen een compleet eigen look en outfit kan samenstellen. Omdat Asos geen onderscheid wil maken en niet van stereotypen houdt zijn de modellen die de kleding tonen net zo echt als haar klanten en worden foto’s achteraf niet digitaal aangepast. Op die manier laat het merk zien dat het belangrijk is een gezond lichaamsbeeld te bevorderen. Dames hebben in de online shop van Asos de keuze uit jurken, tops, schoenen, jeans, strandkleding en rokken in allerlei kleuren, patronen en maten. Voor de heren zijn overhemden, t-shirts, sneakers, jeans en hoodies of sweatshirts te bestellen. Wat andere consumenten vinden van de kwaliteit en service die ze bij Asos krijgen beschrijven zij uitgebreid in reviews op luminablog.nl. Op die manier kom je precies te weten welke kleding het beste gewaardeerd wordt en hoe snel jouw bestelling bezorgd wordt.

Wat biedt Asos nog meer?

Het bedrijf is op unieke manier verbonden met sport omdat zij de officiële partner is van de Britse Paralympische bond. De outfits voor de formele momenten en ceremonies van dit bijzondere sportevenement worden door Asos verzorgd. Bovendien vindt het merk het belangrijk om jong aanstormend talent te helpen. En die hulp gaat verder dan alleen de modewereld. Ook creatieve muzikanten, koks en videomakers worden gestimuleerd om hun passie te volgen. Met een jaarlijkse wedstrijd waarvan de winnaars hun collecties op de site van het merk mogen verkopen wordt op een actieve manier naar jonge en dynamische designers gezocht. Verder is er een marketplace waar bijzondere producten uit boetieks getoond worden die je normaal gesproken niet zo makkelijk zou vinden. Een team experts zoekt dagelijks naar nieuwe start-ups om hen de kans te geven hun artikelen te verkopen.

Hoe zit het met de service en levering van producten?

Zodra je besluit bij Asos kleding of accessoires te bestellen dan kun je gebruik maken van veilige betaalmethodes zoals PayPal, creditcard en iDeal. Je hebt dan meerdere opties waaruit je kunt kiezen om jouw bestelling bezorgd te krijgen. Als je voor meer dan €120 bestelt dan heb je alles de volgende werkdag gratis in huis. Een standaardlevering wordt binnen een paar dagen gratis bij je thuisbezorgd en verder heb je nog extra keuze om jouw pakketje de volgende dag, middag of avond bezorgd te krijgen. Je moet hier wel extra voor betalen. Je hebt ook nog de mogelijkheid om voor premier bezorging te kiezen. Voor slechts €25 per jaar ben je er dan van verzekerd dat jouw bestelling altijd de volgende werkdag geleverd wordt. Er is geen minimumbedrag verbonden aan deze actie.

Leave a Response